Az Oxxo Racing a sport 1-en!

Kamionok őrült száguldása a sport 1 műsorán!

Amint arról már korábban is beszámoltunk, az idei Truck Race Európa-bajnokság minden futamáról 30 percen át kaphatnak ízelítőt a kedves érdeklődök/rajongók, amelyet a magyar sport 1 és 2-es csatornákon kísérhetnek figyelemmel.

2009.05.20 13:54ma.hu

Mint azt bizonyára már tudják május 8-án kezdetét vette a több száz tonnás monstrumok megmérettetése, amelyen Szobi Balázs a Hahn-Oxxo Racing színeiben képviseli országunkat.

A teamnek sikerült az egyik kereskedelmi csatornával megállapodnia, így az érdeklődök 30 órán keresztül a magyar sport 1 és 2-es csatornákon ismerkedhetnek a Truck Race-el, mint sportággal. Örömhír még, hogy Freire Szilvia - a 2008-as szépségkirálynő - lesz az adás műsorvezetője.

Nos, kedves rajongók! Ezúttal nem csak a monstrumok fergeteges versenyét, hanem a gyönyörű magyar lányok formás idomait is csodálhatják, ugyanis Szilvia mellett másik két szépségkirálynő is népszerűsíteni fogja ezt a sportágat, Dammak Jázmin és Polgár Ildikó.

Az első adás:

Május 21. (csütörtök) 20 óra 30 perc

Ismétlések:

Május 23. (szombat) 10 óra 30 perc
Május 25. (hétfő) 08 óra 30 perc

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.