Jarama - vasárnapi futam

Kamion Európa-bajnokság: Norbi első lett az időmérőn, Beni 9.

Izgatottan várjuk a Kamion Európa-bajnokság vasárnapi eredményeit, miután az OXXO Energy Truck Race Team mindkét pilótájának küzdelmes futamai voltak szombaton.

2013.10.06 12:14ma.hu
Reméljük minden versenyző ezt látja majd...

A nap érdekessége, hogy Albacete kamionját nem lehetett megjavítani, így csapattársa, Oestreich kamionjával indul ma. Norbi így ma sokat közeledhet a harmadik helyhez.... – olvasható az Oxxo Racing Team Facebook-oldalán.

A Kamion Európa-bajnokság jaramai hétvégéjének szombati időmérőjén az OXXO Energy Truck Race Team pilótája, Kiss Norbi második lett Oestreich mögött, Major Benedek (Beni) viszont nem jutott be a Super Pole-ba, ugyanis az első gyorsköre után elmért egy féktávot, becsúszott a kavicságyba, s mire kiszedték, már nem tudott körbeérni, így első köre alapján 11. lett. Részletek itt >>>

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.