Megszakadhatnak a kapcsolatok

A Barcelona leírta a Real Madridot

A kapcsolatok megszakításával fenyegette meg ősi futballriválisát, a Real Madridot a spanyol bajnok Barcelona.

2011.06.17 09:25MTI

„Az elmúlt idényben többször is átlépték a sportszerűség határait - közölte csütörtökön Sandro Rosell, a katalánok elnöke. „Ha ez megismétlődik, akkor mindennemű kapcsolatot felszámolunk a Reallal.”

A Bajnokok Ligája-győztes Barca részben azt veti a fővárosiak szemére, hogy az idény hajrájában lejátszott négy El Clásico során provokálták vetélytársukat, és hangulatkeltő nyilatkozatokkal borzolták a kedélyeket. Rosell példaként idézte José Mourinho madridi vezetőedzőt, aki szerint a Barcelona csak egy nemzetközi összeesküvésnek köszönheti a sikereit.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.