Negyedjére csillog a kezükben a trófea

Lesöpörte a Barcelona a Manchestert

A Barcelona története során negyedszer hódította el a Bajnokok Ligája, illetve a BEK trófeáját, miután szombaton, a londoni Wembley Stadionban rendezett döntőben 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedet .

2011.05.28 23:07MTI

A két csapat két évvel ezelőtti fináléjában szintén két góllal nyert a Barcelona, akkor 2-0 volt az eredmény.

A Kassai Viktor által vezetett meccsen Pedro találatával szereztek vezetést a katalánok, de Wayne Rooney még az első félidőben egyenlített.

A második játékrészben Lionel Messi és David Villa lövéseivel a maga javára fordította a mérkőzést a Barcelona, amely 1992, 2006 és 2009 után került ismét Európa trónjára.

David VILLA, a spanyol FC Barcelona csatára ünnepel, miután belőtte csapata harmadik gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája Barcelona-Manchester United döntőjében (MTI)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.