1-1-es döntetlen

Primera División: megvédte címét a Barcelona

Az FC Barcelona megvédte címét a spanyol labdarúgó-bajnokságban: a katalánok a 36. forduló szerdai játéknapján 1-1-es döntetlent játszottak a Levante otthonában.

2011.05.12 07:38MTI

Előnyük így két fordulóval a vége előtt már behozhatatlan, hat pont a Real Madriddal szemben. Josep Guaridola vezetőedző 2008-as "hatalomátvétele" óta sorozatban harmadik bajnoki elsőségét gyűjtötte be az együttes, a klub összességében a 21. aranyérmét ünnepli.

A Barcelona duplázhat ebben az idényben, ugyanis május 28-án a Bajnokok Ligája döntőjében is érdekelt, ahol a Manchester Uniteddel találkozik majd


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.