Szavazatokért fizetett Bin Hammam?

Vizsgálat indul a FIFA-elnökjelölt ellen

Néhány nappal az elnökválasztás előtt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) bejelentette, hogy megvesztegetés vádjával vizsgálatot indít a posztért harcba szálló katari Mohamed Bin Hammam, valamint a szervezet alelnöke, a trinidadi Jack Warner ellen.

2011.05.25 15:14MTI

A két sportvezetőnek a FIFA etikai bizottsága előtt kell megjelennie vasárnap, mindössze három nappal a zürichi elnökválasztás előtt, amelyen Bin Hammam lesz az egyetlen kihívója a jelenleg regnáló Joseph Blatternek.

Bin Hammam május 10. és 11. között a karibi térség futballvezetőivel, köztük Warnerrel találkozott, a vizsgálat pedig azt hivatott majd eldönteni, hogy a katari elnökjelölt a szavazatokért cserébe megvesztegetett-e valakit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.