Utoljára 1992-ben szerepelt ilyen jól

Újra 36. a magyar labdarúgó válogatott a világranglistán

A magyar válogatott egy helyet előrelépve a 36. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján.

2011.03.09 11:04MTI

A csapat ezzel beállította rekordját, a jelenlegi rendszerben vezetett rangsorban ugyanis 1992 decemberében szerepelt a legjobban, akkor is a 36. pozíciót foglalta el.

Tavaly júliusban, amikor Egervári Sándor szövetségi kapitány átvette a gárda irányítását, még a 62. helyen állt a nemzeti együttes.

A friss lista élén továbbra is a világ- és Európa-bajnok spanyolok állnak megelőzve a vb-döntős hollandokat és a vb-bronzérmes németeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.