Együtt rúgjuk a bőrt?

Románia Magyarországgal pályázna a 2020-as vagy 2024-es futball Eb-re

Románia a magyarokkal közösen szeretne pályázni a 2020-as vagy 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság rendezésére - jelentette be Mircea Sandu, a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) elnöke.

2010.09.30 07:19MTI

A sportközélet magas rangú tisztségviselője elmondta: a román futballszövetség már fel is vette a kapcsolatot a magyar kollégákkal, hogy megtegyék az első lépéseket a közös pályázás érdekében.

A sportvezető elmondása szerint egy multinacionális cég vezérigazgatójával tárgyalt az esetleges pályázásról, aki azt javasolta, hogy közösen próbálják megnyerni az ügynek a román államelnököt, a román kormányt és a parlamentet, illetve egy olyan "szomszédos országnak" az illetékeseit, amellyel közösen lehetne Európa-bajnokságot rendezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.