Busás jutalom ütheti a markát

Matthaus lesz a bolgár szövetségi kapitány

A korábban a magyar válogatottat is irányító Lothar Matthaus lesz a bolgár nemzeti csapat szövetségi kapitánya, így övé lehet a 2012-es Európa-bajnokságra való kijutásért felajánlott busás jutalom.

2010.09.21 18:40MTI

"Néhány napon belül hivatalosan is bemutatjuk Mattha:ust, akivel egyéves szerződést kötünk, kétéves hosszabbítási opcióval" - jelentette be kedden Boriszlav Mihajlov, a szövetség (BFU) elnöke, hozzátéve: segítőnek az U21-eseket felkészítő Mihail Madanszkit és a válogatott volt másodedzőjét, Canko Cvetanovot kéri fel.

A BFU nemrég kétmillió eurót helyezett kilátásba annak a szakvezetőnek, aki a gyenge kezdés ellenére kivezeti az együttest az Eb-re.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.