"A férjem teljesen megőrült"

Lothar Matthaus szexvideóval fenyegeti a nejét

Botrányos válás elé néz a magyar válogatott egykori kapitánya - Lothar Matthaus-t megcsalta a neje, ő pedig állítólag szexvideóval vágna visza.

Lothar Matthaus és Kristina Liliana Chudinova - még boldogan képgaléria

2010.08.09 11:30ma.hu - Fotó: soccerlens.com

Lothar Matthaus ismét jól beválasztott? Tavaly vette nőül immár negyedik feleségét, Kristina Liliana Chudinova-t, a 22 éves ukrajnai modellt.

A magyar labdarúgó-válogatott exkapitánya 26 évvel idősebb a szemrevaló hölgyeménynél. Egy évvel az esküvőjük előtt találkoztak az Oktoberfest sörfesztiválon, és Las Vegas-ban keltek egybe.

Itt még boldogok voltak...

A boldogság nem tartott sokáig: Liliana és Lothar között már odáig fajultak az ellentétek, hogy a páros válófélben van. Nem valószínű, hogy békés elválás elé nézhetnek.

Az asszony, aki a hírek szerint egy olasz fiatalemberrel csalta meg a férjét, a minap azt nyilatkozta: Lothar "megőrült", és szexvideó nyilvánosságra hozatalával zsarolja őt, ha túl jártatja a száját. Ám neki fogalma sincs, hogy Matthaus miről beszél.

A Berliner Zeitung ugyanakkor úgy tudja, Lothar Matthaus már tanácsadót is felkeresett, hogy segítsen neki az előreláthatólag botrányos válást intézni.

Kristina Liliana szeretője is megszólalt, aki csodálatosnak nevezte az asszonnyal Szardínián tölött napokat, de sietett hozzátenni, hogy ez csupán egy kaland volt.

Le van nyűgözve honfitársaitól Matthaus!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.