Laurence Fishburne kiakadt a szexvideótól

Pikáns fotók - Botrány! Pornóval lesz híres Montana, a neves színész lánya

Két hét múlva ország-világ ismerni fogja Laurence Fishburne szemrevaló gyermekét, Montana ugyanis pornóvideóval szeretne befutni.

Laurence Fishburne lánya, Montana pikáns képekben! képgaléria

2010.08.04 10:30ma.hu Fotó: tmz.com

Tizenkilenc éves, és szexvideón szerepel - valószínűleg nem ez volt az álma lányával kapcsolatban a híres színésznek.

Laurence Fishburne,
aki többek között a Mátrixban is bizonyított, a napokban értesült csemetéje terveiről.

Montana apjával, Laurence Fishburne-nel - Fotó: Wenn

Montana a szexfelvételt már el is postázta a Vivid Entertainment-nek, amely már több híresség pikáns videóját közzétette - nemrég Kendra Wilkinson egykori nyuszilányról és Danielle Staub sorozatsztárról...

A Fishburne-lány - aki egyébként Chippy D néven szerepel - pornóvideója a hírek szerint augusztus 18-án kerül napvilágra.

Montanának a szép modell és egykori valóságshow-sztár, Kim Kardashian a példaképe, aki szintén előrukkolt egy hasonló felvétellel korábban.

A fiatal lány megirigyelte Kim sikerét. Mint mondta, nagyon meglepődött azon, mennyire felkapták Kardashian-t a szexvideó után. Sokat köszönhet a Vivid által kiadott felvételnek.

Reméli, hogy vele ugyanez történik majd. Ismert akar lenni, és ez tűnt a legjobb módszernek, hogy mielőbb az legyen - jelentette ki Laurence Fishburne lánya, minden bizonnyal a kedves papa legnagyobb megrökönyödésére.

Utolérte múltja a Playboy-modellt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.