Idei legjobb rajthelyét szerezte meg Talma

Moto2, Német Nagydíj: Talmácsi ötödik az időmérőn

Talmácsi Gábor az ötödik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának időmérő edzésén a Moto2 géposztályban.

2010.07.17 17:45MTI

A szombati kvalifikáción az olasz Andrea Iannone volt a leggyorsabb. A magyar motoros ezzel idei legjobb rajthelyét szerezte meg.

A MotoGP-ben ismét indult a kilencszeres világbajnok Valentino Rossi, aki hat héttel ezelőtt az olasz GP szabadedzésén szenvedett súlyos sérüléseket.

Az olasz világsztár az ötödik rajthelyet szerezte meg.

Eredmények, időmérők:

Moto2: 1. Andrea Iannone (olasz) 1:24.982 2. Arne Tode (német) 1:25.655 3. Toni Elias (spanyol) 1:25.664 ...5. TALMÁCSI GÁBOR 1:25.772.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.