Massa és Hamilton a második és harmadik

Forma 1: Alonso nyerte az idei első futamot Bahrein-ben

Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája nyerte az autós gyorsasági világbajnokság idei első futamát, a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat.

2010.03.14 15:35MTI

A szahíri pályán rendezett vasárnapi viadalon Fernando Alonso mögött csapattársa, a brazil Felipe Massa lett a második és a brit Lewis Hamilton (McLaren) a harmadik.

A három év szünet után visszatért, hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) a hatodik helyen zárt, a vb-címvédő brit Jenson Button (McLaren) a hetedik lett.

A 28 esztendős, kétszeres világbajnok Alonso, aki most versenyzett először a Ferrarival, 22. futamgyőzelmét szerezte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.