Öten támadtak Kis Gáborra, a rendőrség is nyomoz

Vér a vízben: verekedésbe fulladt a magyar-szerb vízilabdameccs

Verekedés tört ki a magyar és a szerb vízilabda-válogatott hétfői nem hivatalos barátságos mérkőzésén Szegeden, az eset kapcsán a rendőrség nyomozást rendelt el csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen annak megállapítására, hogy történt-e bűncselekmény.

2010.01.25 17:08delmagyar.hu

A delmagyar.hu arról számolt be, hogy a találkozó második negyedében öten támadtak Kis Gáborra, a magyarok olimpiai bajnok centerére, majd ezt követően mindkét együttes játékosai bekapcsolódtak a verekedésbe.

A két szövetségi kapitány, Kemény Dénes és Dejan Udovicsics megnyugtatta tanítványait, ám a harmadik negyedben kialakult újabb kakaskodás után úgy döntöttek, véget vetnek az összecsapásnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.