Pillangóban és vegyesúszásban is aratott

Úszás: Cseh Laci nyert 200 méteren a Mare Nostrum-on

Cseh László nyerte a 200 méteres pillangó és az ugyanilyen távú vegyes úszás döntőjét a Mare Nostrum elnevezésű körverseny monacói állomásának szombati versenynapján.

2009.06.14 11:30MTI - Fotó: koponyeg.hu

A 200 méteres pillangó és az ugyanilyen távú vegyesúszás döntőjét is Cseh László nyerte a Mare Nostrum elnevezésű körverseny monacói állomásának szombati versenynapján.

A pekingi olimpia háromszoros magyar ezüstérmese 1:56.69 perc alatt ért célba pillangón, míg a vegyesszám fináléjában 2:00.31 perces eredménnyel diadalmaskodott.

Ugyancsak dobogóra állhatott, mégpedig annak harmadik fokára Kis Gergő, aki a 400 m gyors döntőjében teljesítette a távot 3:50.58 perc alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.