Roger Federer megnősült!

Bekötötték a teniszcsillag fejét!

Megnősült Roger Federer: a svájci teniszcsillag szombaton Bázelben fogadott örök hűséget régi barátnőjének, Mirka Vavrinecnek. Az esküvőt maga Federer jelentette be honlapján, hozzátéve, hogy a kézfogót szűk körben, családtagok és közeli barátok társaságában tartották.

2009.04.12 15:23MTI

A pár a múlt hónapban közölte, hogy első gyermeküket várják. Federer 2000-ben, a sydneyi olimpián ismerkedett meg a korábban szintén profi teniszező Vavrineccel.

A világranglistán második Federer indul a jövő heti, 2,75 millió euró összdíjazású monte-carló-i tenisztornán.

A svájci csillag az utóbbi három évben döntős volt a salakpályás versenyen, de a fináléban mindig kikapott a spanyol Rafael Nadaltól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.