Apai örömök

Federer apa lesz

Nyáron apa lesz Roger Federer - ezt maga a svájci teniszsztár jelentette be internetes honlapján csütörtökön. A 27 éves teniszező közölte, barátnője, Mirka áldott állapotban van, és már nagyon várják, hogy szülők legyenek.

2009.03.13 08:21tenisz.hu

Federer a www. rogerfederer. com oldalon előbb arról ír, hogy megérkezett az Indian Wells-i versenyre, nem fáj a háta és már alig várja, hogy pályára léphessen. Aztán váratlanul arról tájékoztatja rajongóit, hogy nagy izgalommal jelenti be: barátnője, Mirka áldott állapotban van, és a nyáron megszületik első közös gyermekük.

Egy álom teljesedik be - írja Federer, hozzátéve, hogy nagyon szeretik a gyerekeket és már várják, hogy ők is szülők legyenek. Mirka nagyszerűen érzi magát és minden jól alakul - írta.

Federer legutóbb szerdán tartott sajtótájékoztatót a kaliforniai Indian Wellsben, de akkor még nem árulta el a nagy titkot, csak arról beszélt, hogy végre felépült hosszan elhúzódó hátsérüléséből, ami miatt az Ausztrál Open óta nem tudott versenyezni.

Federer 9 éve, a sydneyi olimpia óta jár a szlovákiai Bajmócon (Bojnice) született, korábban szintén teniszező Mirka Vavrineccel. Vavrinec két éves volt, amikor szülei Svájcba emigráltak - Mirka (Miroslava) már természetesen svájci színekben játszott az olimpián. 2002-ben vonult vissza lábsérülés miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.