A Fradi kapott licencet, az Újpest még nem

Tíz csapat megkapta a licencet a következő szezonra

Csütörtöki ülésén az MLSZ elsőfokú licencadó testülete áttekintette a 2009/2010-es élvonalbeli bajnokságra beérkezett UEFA- és NB I-es licenckérelmeket, s döntése értelmében tíz klub tekintheti máris magát az induláshoz elengedhetetlen "jogosítvány" tulajdonosának.

2009.04.09 19:37mlsz.hu

Nemzetközi (UEFA) licences klubok: DVSC-TEVA, Fehérvár FC, Győri ETO FC, Budapest Honvéd, Gabona Trans Kaposvári Rákóczi, MTK Budapest, ZTE.

Nemzeti (NB I) licences klubok: FTC, Paksi FC, Pécsi MFC.

Kisebb-nagyobb hiányosságok miatt a testület további dokumentumokat, illetve információkat kért be az alábbi kluboktól: BFC Siófok, DVTK, Gyirmót FC, Kecskeméti TE-Ereco, Nyíregyházi Spartacus, REAC, Szombathelyi Haladás, Lombard Pápa, Újpest FC, Vasas.

A testület tájékoztatása szerint a részletes határozatokat és indoklásokat jövő hét péntekig kapják meg írásban az érintettek, hiánypótlásra április 30-ig lesz lehetőségük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.