Tovább késnek a fizetések Diósgyőrben

MLSZ-pénzre vár a DVTK

Mint ismeretes, a DVTK játékosainak azt ígérték a klubvezetők, hogy még karácsony előtt megkezdik a feléjük fennálló tartozások rendezését. A futballistáknak 22-én, hétfőn kellett volna megjelenniük a klubépületben emiatt, de a titkárnő körbetelefonált, hogy feleslegesen fáradoznának.

2009.01.05 13:13nb1.hu

- Nem csak mi, minden klub vár egy összeget az MLSZ irányából, különböző jogdíjakról van szó - mondta Dlusztus Imre, a DVTK ügyvezetője - Úgy volt, hogy ez - a mi esetünkben mintegy 14 millió forint - december 15-én a számlánkon lesz, ám ez még nem történt meg. Amennyiben megtörténne, teljesíteni tudnánk azt, amit vállaltunk, és adósságunk 80 százalékát rendeznénk.

Dlusztus Imre hozzátette, hogy Köteles László, Djordje Kamber, Boris Milicic, valamint Srdjan Stanic iránt van érdeklődés, de konkrétumról egyelőre nem tudott beszámolni. Mint ismeretes, a DVTK játékos-eladásokból is próbálna konszolidálni a kialakult nehéz anyagi helyzetet.

A miskolciak 7-én kezdik meg a felkészülést, és mivel a várt "MLSZ-pénzek" még mindig nem érkeztek meg, elképzelhető, hogy nem feltétlenül a szakmai munkán lesz a fő hangsúly.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.