Alakul a visszatérés

Mayweather: Marquez az ellenféljelölt

Egyre biztosabbá válik, hogy visszatér a kötelek közé Floyd Mayweather, a világ egyik valaha volt legjobb bokszolója. A várva várt mérkőzésre szeptemberben kerülhet sor.

2009.04.01 12:53profiboksz.hu

A veretlen szupersztár már edzésben van és megbízottjai folyamatosan tárgyalnak az HBO képviselőivel a lehetséges időpontokról. Korábban egy júniusi dátum volt megszellőztetve, de most már állítólag egy szeptemberi időpont tűnik biztosabbnak.

Szintén nyilvánosságra került, hogy Mayweather legszívesebben kisváltósúlyban bokszolna, méghozzá a legnagyobb könnyűsúlyú sztárnak számító Juan Manuel Marquez ellen. Amennyiben győzne akkor 2010-ben a Manny Pacquiao vs Ricky Hatton csúcsderbi győztese ellen akar ringbe lépni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.