A szappanopera folytatódik

Mayweather-ügy: igaz vagy hamis?

Ellentmondó hírek érkeznek Floyd Mayweather visszatéréséről. A világ legjobb bunyósának ügynöke, Leonard Ellerbe megerősítette ugyan, hogy a bunyós újra lejár az edzőterembe, de ez szerinte pusztán csak a formában tartás miatt van, nem pedig bármilyen visszatérés okán.

2009.03.24 13:21profiboksz.hu

Mindezzel ellent mond, hogy a Mayweather család több tagja szerint is Floyd már eldöntötte a visszatérését a kötelek közé és ezért kezdte meg a tréningeket. Mint ismeretes az HBO-hoz közeli források szerint a menedzser Al Haymon felkereste a televíziós óriást, hogy július 11-re időpontot kérjen Mayweather számára egy visszatérő meccs kapcsán. A lehetséges ellenfelek között Shane Mosley és Juan Manuel Marquezt emlegetik leggyakrabban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.