Sport

Babosék győzelemmel mutatkoztak be a Roland Garroson

A világbajnok Babos Tímea, Kristina Mladenovic kettős győzelemmel kezdte meg szereplését a francia nyílt teniszbajnokságon.

2020.10.01 20:37MTI

A második helyen kiemelt magyar, francia duó a nyitókör első játszmájában nagyszerűen teniszezett az Anna Kalinszkaja, Julija Putyinceva orosz, kazah páros ellen, és mindössze hat pontot veszítve, 19 perc alatt söpörte be azt.

A második szettre összeszedte magát a rivális, 4:4-es állásig kétszer is brékelni tudott. Babosék ekkor semmire hozták adogatójátékukat, majd fogadóként második meccslabdájukat kihasználva 55 perc alatt továbbjutottak.

Az elmúlt két évben vb-győztes magyar, francia duó a 32 között a Kaitlyn Christian, Giuliana Olmos amerikai, mexikói kettőssel találkozik.

Eredmény (a viadal honlapja szerint):
női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):
Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.)- Anna Kalinszkaja, Julija Putyinceva (orosz, kazah) 6:0, 6:4

korábban:
férfi egyes, 2. forduló (a 32 közé jutásért):
Fucsovics Márton-Albert Ramos Vinolas (spanyol) 7:6 (7-2), 6:3, 7:5
Roberto Bautista Agut (spanyol, 10.)-Balázs Attila 6:3, 6:1, 6:2

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.