Gyász

Tragédia: lezuhant a kilencedik emeletről és szörnyethalt a volt NB I-es focista

Udvari Szabolcs 46 éves volt.

2020.09.28 15:05ma.hu

Negyvenhat éves korában tragikus körülmények között elhunyt Udvari Szabolcs korábbi NB I-es labdarúgó. Lezuhant egy szegedi lakóház kilencedik emeletéről - írja a Blikk.

Udvari Szabolcs korábban az NB I-ben játszott; pályára lépett a Szegedben, a Békéscsabában és a Honvédban is. A visszavonulása után a vendéglátásban helyezkedett el.

Barátai, ismerősei is csak találgatják, mi történhetett, szerintük Udvari Szabolcs életvidám, jó humorú, közkedvelt ember, rendszeresen járt edzőterembe és a maratonokat futott. Az eset minden ismerősét váratlanul érte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.