Baleset

Eszméletlen sofőrrel robogott a kisteherautó a kukoricásban - videó

Végül a jármű kiért egy útra és árokfalnak ütközött.

2020.09.27 19:01ma.hu

Megszűnt a teljes útlezárás Mesteri és Celldömölk között, az alig sérült Volkswagen kisteherautót autómentő szállította el. A balesetben érintett VW több száz métert haladt a kukoricatáblában.
 
A 112press.hu úgy tudja, hogy a sofőr egy birtokon nekikoccant néhány tárgynak és erre a hangra figyelt fel valaki, majd a sofőr keresésére indult.
 
Ekkor már eszméletlen lehetett a jármű vezetője, de a lába rajta maradhatott a gázpedálon. Emiatt nem állt a teherautó a kukoricatábla közepén.

Szerencse az is, hogy a kukoricatáblából kirobogó autó nem ütközött másik járművel, amikor áthajtott az úton.
 
A lap információi szerint a 84 éves férfi eszméletlen volt, amikor rátaláltak és hiába érkezett mentőhelikopter a helyszínre, az életét már nem lehetett megmenteni.
 
Nem az úttesten szenvedett balesetet a kisteherautó, hanem egy közeli birtokon lehetett rosszul a sofőr.
 
Az autója több száz métert haladt kukoricásban, mielőtt kiért az útra és árokfalnak csapódott.

A 112press.hu elemzése - Kattintson a többi képért!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.