Lovassport

Nemzeti Vágta - Maglód lovasa nyerte a sarkadi előfutamot

A Viharsarki Vágtán négyen indultak, így ők minden részt vehetnek az idei Nemzeti Vágtán október 10-11. között a fővárosi Hősök terén.

2020.09.12 22:30MTI

Maglód lovasa, Morvai Előd nyerte Kávé nevű lovával a Nemzeti Vágta szombaton rendezett sarkadi előfutamát, a Viharsarki Vágtát - közölték a szervezők az MTI-vel.

Zajzon András elmondta: a második Nyíregyháza lovasa, Garai Richárd lett Roven Ritmus nevű lovával, a harmadik helyen Kétegyháza lovasa, Fettik József végzett Jázmin nevű lovával, míg negyedikként Mezőgyánról Makoviczki Zoltán ért célba Mangó nevű lovával.

A Viharsarki Vágtán négyen indultak, így ők minden részt vehetnek az idei Nemzeti Vágtán október 10-11. között a fővárosi Hősök terén.

Rendeztek Sarkadon Kishuszár Vágtát is, amit a négy induló közül Nyíregyházáról Garai Roland nyert Bolero nevű lovával. A második Madarasról Fülöp Daniella Blandina lett Cuki nevű lovával, ők ketten jutottak tovább az októberi döntőre.

A Sarkadon tartott előfutamot mások mellett fogathajtó verseny és csikósbemutató is színesítette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.