Koronavírus

Észtországban és Szamoán indult újra a nemzetközi kosárlabdaélet

Észtországban és Szamoán indult újra a nemzetközi kosárlabdaélet a koronavírus-járvány közepette bevezetett enyhítések nyomán.

2020.06.02 22:33MTI

A wbasket.hu portál keddi tájékoztatása szerint mindkét országban 3x3-as tornát bonyolítottak le.

Az óceániai helyszínen 24 csapat 96 játékosának részvételével került sor U14-es, U17-es és felnőtt versenyre. A balti államban rendezett hivatalos tornán részt vett a férfi válogatottból az Olaszországban légióskodó Rain Veideman, aki szerint ennyi leállás után sportformáról vagy a játék színvonaláról még nem érdemes beszélni, de az egyéni edzések után végre mérkőzés-szituációkat élhettek át újra.‹br›‹br›Mindkét 3x3-as torna gondosan elkerített területen, közönség nélkül zajlott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.