Tragédia

Új drónfelvételt tettek közzé a Kobe Bryant-baleset helyszínéről

Helikopter-balesetben vesztette életét az NBA-legenda.

2020.01.29 15:54ma.hu

A többek között Kobe Bryantet és egyik lányát szállító helikopter Los Angeles közelében zuhant le vasárnap. A fedélzeten kilencen tartózkodtak, a pilóta és nyolc utas, a tragédiát senki sem élte túl.

Az Amerikai Nemzeti Közlekedésbiztonsági Ügynökség kedden újabb felvételt tett közzé a baleset helyszínéről. A drónnal készült felvételen a gép roncsai, valamint a helyszínen dolgozó nyomozók láthatóak.

A 41 évesen elhunyt Bryant a 2008-as pekingi és a 2012-es londoni játékokon nyert aranyérmet, emellett ötszörös bajnok volt az NBA-ben a Los Angeles Lakersszel, és kétszer a döntő, egyszer pedig az alapszakasz legjobbjává választották.

Egy korábbi felvétel már a baleset napján bemutatta a füstölgő roncsokat:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.