Gyász

Kobe-tragédia: így búcsúznak a rajongók a Staples center előtt

Bryant halálhíre a teljes sportvilág sokkosan reagált, haláról az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump is elszörnyedve írt Twitteren.

2020.01.27 03:08ma.hu

Az ötszörös bajnok NBA-legenda, Kobe Bryant is azon a helikopteren utazott, ami 2020. január 26-án, vasárnap reggel lezuhant Kaliforniában, Los Angeles közelében. A tragédiát senki nem élte túl. Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy Bryant kikkel utazott a helikopteren, a legfrissebb hírek szerint felesége, Vanessa nem volt vele, ám négy lánya közül a 13 éves Gianna Maria szintén életét vesztette a tragédiában.

Már az oltás közben mentőhelikopterről leengedtek több mentőorvost a helyszínre, de már senkit nem tudtak megmenteni, a kiérkezésükkor minden utas és a pilóta is halott volt.

A TMZ szerint éppen Bryant kosárlabda-akadémiájára, a Mamba Academyre tartottak edzeni. Az NBA-bennfentes Adrian Wojnarowski információi alapján a helikopteren az akadémia még egy játékosa, illetve a vele tartó szülő, valamint egy egyetemi baseballcsapat edzője utazott még, a többi áldozat kiléte egyelőre nem ismert.

Bryant halálhíre a teljes sportvilág sokkosan reagált, a Staples center előtt a rajongók így búcsúznak:





Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.