Bukott, megsérült

Rövidpályás gyorskorcsolya ob: megműtötték a sérült versenyzőt

Megműtötték John-Henry Kruegert, aki szombaton bukott a rövidpályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságán.

2019.09.29 12:37MTI

Az olimpiai ezüstérmes, amerikai származású versenyző a leghosszabb, 1500 méteres táv döntőjében esett, az újraindított futamon már nem is tudott rajthoz állni. A magyar szövetség közösségi oldalának tájékoztatása szerint Krueger szárkapocscsontjából tört le egy darab, még szombaton este megműtötték, és két csavarral visszarögzítették. A versenyzőre a beszámoló szerint három hét kihagyás vár, és az orvosok szerint a szezon második felében, vagyis már a januári, debreceni Európa-bajnokságon újra versenyezhet.

Szombaton a junior korú Végi Dánielt szintén mentő vitte el a Gyakorló Jégcsarnokból, nála semmiféle elváltozást nem találtak, de megfigyelésre éjszakára benntartották a Heim Pál Kórházban.

Vasárnap (ma) az 500 és 1000 méteres versenyeket rendezik a Gyakorló Jégcsarnokban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.