Vitorlázás

Repülőhollandi Eb - Továbbra is vezet a Majthényi, Domokos páros

A 13-szoros világbajnok Majthényi Szabolcs, Domokos András páros nyolc futam után is az élen áll a balatonföldvári vitorlázó Repülőhollandi Európa-bajnokságon.

2019.09.19 18:34MTI

A Spartacus Vitorlás Egylet kettőse csütörtökön, a hatodik futamban a hatodik helyen ért célba, de ez az eredmény később kiesett az összesítésből. A jó szélben a versenynapon további két futamot bonyolítottak le, s ezekben egyformán elsőként intették le a hatszoros Európa-bajnok magyarokat.

Majthényiéknek 10 pontjuk van, őket a német Jörn Borowski, Bodo Borowski páros követi 16 ponttal, a dán Jörgen Bojsen-Möller, Jens Bojsen-Möller duó 19 pontos az Eb honlapja szerint.

A nem olimpiai hajóosztály Eb-jén 15 ország 62 egysége indul.

A programban kilenc futam szerepel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.