Bűnügy

Agyonlőtték Amszterdamban a Kecskemét volt focistáját

Két motorral elmenekült fegyverest keres a holland rendőrség.

2019.09.19 15:13ma.hu

Autójában lőtték agyon Amszterdamban a futballista Kelvin Maynardot. A holland jobbhátvéd még 2011-ben fél évet a Kecskemétben játszott, az Nso.hu szerint nyolc őszi NBI-es bajnokin lépett a pályára.

A gyilkossággal kapcsolatban két, motorral elmenekült fegyverest keres a holland rendőrség - írja a BBC.

Maynard 32 éves volt. Suriname-ban született, de Hollandiában nevelkedett, és mutatkozott be a Volendam profi csapatában 2006-ban. 2011 nyarán igazolt az akkor élvonalban szereplő Kecskeméthez, melynek színeiben fél év alatt nyolc bajnokin lépett pályára. A középhátvéd később Hollandiában és Belgiumban is játszott, 2014 és 2017 között pedig az angol másodosztályú Burton Albion csapatában szerepelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.