Vitorlázás

Érdi Mária vezet a vitorlázók olimpiai tesztversenyén

Jól kezdte olimpiai tesztversenyét a női Laser Radial hajóosztályban, s összetettben vezet Érdi Mária Enosimában, a jövő évi tokiói ötkarikás játékok sportági viadalainak színhelyén.

2019.08.17 15:06MTI

Az ifjúsági világ- és Európa-bajnok vitorlásversenyző az első napot egy első és egy második helyezéssel zárta, így összetettben az élen áll - tudatta a magyar sportoló médiacsapata.

"Mindkét futamban jól elkaptam a rajtot, és a sebességgel sem volt gond. Az első és a második futamban is másodikként értem el az első bóját, a nyitófutamban pedig tudtam hajrázni" - összegzett Érdi Mária.

Az olimpiai tesztverseny 10 futamból áll, és az éremfutammal zárul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.