Labdarúgás

Serie A - Simone Inzaghi marad a Lazio edzője

Az Olasz Kupa-győztes Lazio labdarúgócsapata meghosszabbította Simone Inzaghi vezetőedző szerződését.

2019.06.07 01:30ma.hu

A római klub csütörtökön honlapján jelentette be, hogy sikerült megállapodni a 43 éves trénerrel, aki 2021-ig írt alá az együtteshez.

Inzaghi 2010 óta játékoskarrierje utolsó együttesénél, a Laziónál dolgozik, 2016-ig az egyesület utánpótlásánál edzősködött, azóta pedig a felnőtt csapatot irányítja.

Vezetésével a 2016/17-es és a 2017/18-as szezonban is az ötödik helyen végzett a Serie A-ban a csapat. A májusban zárult idényben viszont csak a nyolcadik lett, ugyanakkor megnyerte az Olasz Kupát. Másik trófeáját 2017-ben szerezte a gárdával, a Juventust legyőzve nyerte meg az olasz Szuperkupát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.