Az aranylabdás a Real-nál marad

Cannavaro nem megy Milánóba

Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke cáfolta azokat a lapértesüléseket miszerint le akarják igazolni Fabio Cannavarót, a Real Madrid aranylabdás labdarúgóját.

2008.12.27 10:13MTI

"Hogy Cannavaro januárban idejönne hozzánk? Mesebeszéd. Ez a hír nem felel meg a valóságnak" - nyilatkozta Galliani, majd hozzátette, hogy Thiago Silva személyében - júliustól - rendelkezni fognak egy kiemelkedő tudású középhátvéddel. "Bízom abban, hogy hamarosan találunk egy jó baloldali játékost, ha nem, akkor úgy folytatjuk, ahogy vagyunk."

A Corriere dello Sport azt írta, hogy a Real Madrid a jövőben már nem számol az olasz futballistával, nincs szándékában megújítani a szerződését, amely a jövő év júniusáig szól, ugyanakkor a milánói klub kész akár már januárban megállapodni a Reallal a 35 éves hátvéd átigazolásáról. Cannavarót 2006 nyarán igazolta le a Real Madrid.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.