Emiliano Sala

Holttestet találtak az argentin csatárt szállító gép roncsaiban

Ketten voltak a kisgépen, Emiliano Sala és a pilóta, egyikük holttestét megtalálták.

2019.02.04 15:20ma.hu

Vasárnap kora reggel megtalálták annak a kisrepülőgépnek a nagy részét, amely a Cardiff City játékosával, Emiliano Salával a fedélzetén két hete tűnt el a La Manche-csatorna felett.

Az egyik holttest egészen biztosan a roncsban van, a búvárok látták.

A légibaleseteket vizsgáló brit hatóság (AAIB) szóvivője még vasárnap megerősítette, hogy megvan a gép, de arról, hogy pontosan hol és mikor találták meg, későbbre ígért tájékoztatást.

A hivatalos keresést négy nappal a január 21-i eltűnés után felfüggesztették, de magánadakozásból - melyből több futballista, köztük az argentin válogatott Lionel Messi, Gonzalo Higuaín és Nicolas Otamendi is szerepet vállalt - tovább folytatták.

A gépen a 28 éves Emiliano Salán kívül az 59 éves pilóta, David Ibbotson tartózkodott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.