Légi

Előkerült egy hangfelvétel, amin az eltűnt focista utolsó beszélgetése lehet

Emiliano Sala Cardiffba tartott egy magánrepülőn. Nem találják.

2019.01.23 08:11ma.hu

Hétfőn eltűnt a La Manche csatorna fölött egy magángép, amely Franciaországból a walesi Cardiffba tartott. Mint kiderült, a pilóta mellett Emiliano Sala, a Nantes volt 28 éves futballistája is a gépen tartózkodott. Salát szombaton mutatta be az angol első osztályú Cardiff City.

Kevés a remény, hogy ő és a pilóta életben vannak, ráadásul előkerült egy megdöbbentő hangfelvétel, melyen a focista utolsó beszélgetése lehet, már a gépről.

A felvételen Sala arról beszél a barátjának, hogy millió dolga volt még Nantesban, azt hitte sosem végez, de már útban van Cardiff felé a gépen, ami "olyan, mintha szét akarna esni". Ezután még felkavaróbb mondatok következnek.

"Ha másfél óra múlva nem kaptok hírt rólam, küldjetek valakit, hogy keressen meg, mert itt meg nem talál engem senki. De legalább tudjátok."

A keresést kedden késő este felfüggesztették, szerdán folytatódik.

A hanganyagot itt meghallgathatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.