Siker

Bácsi Péter az év legjobb kötöttfogású birkózója

A kétszeres világ- és kétszeres Európa-bajnok Bácsi Pétert választotta a Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW) az év legjobb kötöttfogású birkózójának.

2019.01.02 22:30MTI

A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint a Ferencváros 35 éves sportolója többek között azzal érdemelte ki az elismerést, hogy 2018-ban világbajnok lett a 82 kilogrammosok versenyében az októberi budapesti vb-n, illetve még az év elején a kubai Granma y Cerro Pelado nemzetközi rangsorversenyen is aranyérmet szerzett, nyáron pedig a győri Magyar Nagydíj, Polyák Imre Emlékversenyen, szintén világranglistás viadalon ezüstérmet nyert.

Bácsi az Év legjobbja-díj mellett 10 ezer svájci frankos jutalomban is részesül az UWW-től.

A másik két szakágban ugyancsak világbajnokok érdemelték ki az elismerést: a nőknél a finn Petra Olli, a szabadfogású férfiaknál pedig az amerikai David Taylor lett az év legjobb birkózója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.