Birkózó-vb

Lőrincz Tamás: lehet, hogy ez volt életem utolsó nagy lehetősége

Szomorúan értékelt a döntő után Lőrincz Tamás, aki a kötöttfogásúak 77 kilogrammos kategóriájában ezüstérmet nyert vasárnap a budapesti birkózó-világbajnokság zárónapján.

2018.10.28 21:30MTI

"Jó formában voltam, és bíztam abban, hogy sikerül vb-címet nyernem. A lenti helyzetben könyökkel olyat kaptam az orosztól, hogy majdnem eltört az arccsontom" - emlékezett vissza az Alekszandr Csekirkin elleni összecsapásra Lőrincz. A Budapest Honvéd 32 éves versenyzője úgy fogalmazott, ekkor sem esett kétségbe, mert azt érezte, a Papp László Sportarénában "nem tud kikapni".

"Lehet, hogy ez volt életem utolsó nagy lehetősége, és megint nem sikerült átlépnem a kaput. Ezüstéremből már van otthon egy taligányi, nagyon szerettem volna itthon világbajnok lenni" - jelentette ki csalódottan Lőrincz Tamás.

A döntővel kapcsolatban elmondta, a végén majdnem sikerült kitolnia az oroszt a szőnyegről, de ellenfele nem fáradt el annyira, mint remélte, így végül sikerült megkontráznia az akciót.

"Köszönöm a szurkolóknak a fantasztikus biztatást. A tavalyi, párizsi vb-re azt mondták, a közönség szempontjából az volt minden idők legjobbja, de a közelében sem volt annak hangulatnak, annak a szeretetnek, amit mi itt kaptunk Budapesten" - nyilatkozta a 66 kg-ban olimpiai ezüstérmes birkózó, aki két súlycsoportot fellépve nyert most vb-ezüstöt.

"Egyszer majd azt mondom, hogy ez egy fantasztikus eredmény, de egyelőre azt érzem, több volt ebben a vb-ben. Köszönöm minden edzőnek, edzőpartnernek, egyéb szakembernek, aki velünk volt az elmúlt hónapokban, és hozzájárult ehhez a szerepléshez" - zárta szavait Lőrincz Tamás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.