Kásásék kitettek magukért

Idén is a Pro Reccóé az Európai Szuperkupa

A címvédő Pro Recco sikerét hozta az Európai Szuperkupa-mérkőzés. Az olasz csapat négy magyar légiósa vezérletével magabiztosan verte az orosz Sturm Csehovot.

2008.12.18 18:15vizipolo.hu

Az Euroliga-győztes Pro Recco és a LEN-kupát elhódító orosz Sturm Csehov csapott össze a férfi vízilabda Szuperkupáért kiírt találkozón, amely csak az elején volt szoros. Az orosz együttes az első negyedben tartani tudta a lépést a címvédővel, vezetett is, az olaszok azonban egyenlítettek, majd a folytatásban már hengereltek. A második játékrészben a jó védekezésnek köszönhetően a Csehov nem tudott gólt lőni, így a Recco elegendő előnyt szerzett, amit végül már nem adott ki a kezéből, és a négygólos Kásás Tamás vezérletével végül bebiztosították a győzelmet.

Európai Szuperkupa-döntő:
Pro Recco-Sturm Csehov 13-8 (4-4, 3-0, 5-2, 1-2)
Gólszerzők: Kásás 4, Benedek 2, Calcaterra 2, Märcz 1, Madaras 1, Felugo 1, Angelini 1, Bencivenga 1, illetve Jatzev 1, Jevsztignyejev 1, Zeltovszkij 1, Csomakidze 1, Sztratan 2, Sapic 2,

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.