Sztárcsapat érkezik a Kőér utcába

Kásásék újra magyar medencében

December 2-án igazi sztárcsapat látogat a Domino Honvédhoz. Európa egyik legjobb együttese, az olasz Pro Recco játszik edzőmérkőzést a Kőér utcában, az ellenfélnél négy magyar olimpiai bajnok, Benedek Tibor, Kásás Tamás, Madaras Norbert és Märcz Tamás pólózik.

2008.11.21 09:35vizipolo.hu

- Kicsit hasonlít majd a Pro Recco elleni két kapuzásunk a legutóbbi Primorac Kotor elleni LEN Euroliga Gálamérkőzésünkre, hiszen akkor is egy olyan vetélytárssal kerültünk szembe, amelyikben magyar olimpiai bajnokok - Dr. Kiss Gergely és Dr.Steinmetz Ádám – sorakoztak fel ellenünk – nyilatkozta Szívós Márton, a Domino Honvéd játékosa.

– Nagyon jó dolognak tartom, hogy a tétmérkőzések hosszú sorát megszakítva tét nélküli és mégis nagyon hasznos gyakorló meccseket játszhatunk. Ráadásul a Recco köztudottan Európa egyik legjobb klubcsapata, tőlük sokat tanulhatunk, főleg a Domino Honvéd tizenéves újoncai. Személy szerint annak pedig kifejezetten örülök, hogy Benedek Tibi egykori csapatkapitányunk hazalátogat a Kőér utcai uszodába, ahol vele együtt nagy meccseket vívtunk és sok szép közös emléket szereztünk.

A Domino Honvédra vasárnap délután 3 órakor tehát újabb LEN mérkőzés vár, ezúttal már a legjobb tizenhat között. Vad Lajos együttesének az a célja, hogy – az eddig a selejtezőkben veretlen - görög Vouliagmeni elleni első mérkőzését legkevesebb négy gólnyi különbséggel nyerje meg. Ez lehet a biztosíték arra, hogy két héttel később a görögországi visszavágón a házigazda már ne kezdhessen reményteljes „üldözőversenybe”.

- Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a csapatunk a szokásosnál jóval több mérkőzésen szerepeljen és bár ez az út, a feszített tempó hullámvölgyekbe is vezethet, csak ez lehet a csapatépítés eredményes módja – hangsúlyozta Vad Lajos, a Domino Honvéd vezetőedzője. – Az idény előtt a Nagyváraddal, később a Steaua Bukaresttel játszottunk edzőmeccset, kedden az Eger társaságában gyakoroltunk, aztán decemberben jön a Pro Recco és egy héttel később a horvát Mladost Zágráb fogadására is készülhetünk. Az év végére teljes értékű „harcos” lehet már Gergely István öccse, Mihály is, akinek a bekapcsolódása sokat lendíthet a Domino játékán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.