El kell takarnia

Testén reklámoz az NBA-sztár, büntetni fogják

J. R. Smith egy ruhamárka logóját tetováltatta magára, addig fogják büntetni, amíg el nem takarja.

2018.10.02 10:23ma.hu
Forrás: Twitter

Egy ruhamárka, a Supreme logóját varratta magára J. R. Smith, a Cleveland kosarasa. A liga gyorsan jelezte neki, mennyire nem örülnek a legújabb tetoválásnak és közölték vele, minden egyes meccs után meg fogják büntetni, amíg el nem takarja.

A liga szabályzata tiltja, hogy bármilyen cég vagy vállalat logóját viseljék a játékosok a pályán akár a testükön, akár a hajukon - mondta el a GQ-nak az NBA szóvivője.

Az ilyesfajta reklámra egyébként nem ez az első eset. 2013-ban Smith korábbi csapattársának, Iman Shumpertnek kellett a hajába nyírt Adidas-logót eltávolítani, miközben Kyrie Irvingnek senki nem szólt, hogy takarja el "Jóbarátok" tetoválását, és Marcin Gortat esetében sem zavar senkit, hogy Michael Jordan cégének logója díszíti a testét. Az is érdekes, hogy Carmelo Anthony "Warner Bros" tetoválása sem verte ki a biztosítékot még senkinél.

A gondot a pénz okozhatja: Jordan Nike márkája rengeteg pénzt fizet az NBA-nek, a Supreme viszont egy centet sem.

Smith elmondása szerint nem kapott pénzt a Supreme-től, de mint mondta, elképzelhető, hogy a márka bevállaja a büntetéseit az értékes reklámért cserébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.