Színes

Tusup miatt romlott meg Hosszú és Jakabos barátsága

Éveken át elválaszthatatlan volt a két úszónő.

2018.06.09 13:58ma.hu
hirdetés

A medencében nyilvánvalóan rivalizált egymással Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna, de azon kívül tudtak örülni egymásnak, jó viszonyt ápoltak.

"Sok edzőtárborban voltunk szobatársak, a versenyek után meg röhögtünk” – nosztalgiázott Jakabos Dallos Bogi 7-kor nálam! című videósorozatában, amiről a Bors számolt be.

A két úszónő éveken át elválaszthatatlan volt, a fordulat akkor következett be, mikor Hosszú a férjével, Shane Tusuppal kezdett el készülni. Attól kezdve eltávolodtak egymástól.

Tusup igencsak megosztó figura és úszóberkeken belül sokan tapasztalták, mennyire megváltozott az Iron Lady a férje hatására.

Most, hogy Tusup kikerült a képből, kíváncsian várjuk, feleleveníti-e régi barátságát a két úszónő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.