Úszás

Shane Tusup jövőjéről is beszélt Hosszú Katinka

Szülői értekezletet tartott klubjában az Egyesült Államokból hazatért Hosszú Katinka, melyen Shane Tusup jövője is szóba került.

2018.06.07 10:33ma.hu
hirdetés

Az úszónő jó formában volt, kiegyensúlyozottnak tűnt a Bors szerint.

Mikor Tusupról kérdezték, ezt mondta: "Nem tudom megmondani, visszatér-e valaha is Shane. Én azon vagyok, hogy továbbra is ő vigye a szakmai munkát, ő foglalkozzon a kicsikkel, én pedig egy másik edzővel készülök a tokiói olimpiára. De ez nem ilyen egyszerű, egy hó­nap­ja nem érem el, nem reagál a hívásaimra, leveleimre. Kevés esélyt látok arra, hogy újra Ma­gyarországra jöjjön Shane."

A beszélgetésen részt vevő szülők közt volt, aki hosszan sorolta, mi baja a klubbal, és volt olyan is, aki a kicsik érdekében visszacsábítaná Tusupot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.