Baleset

Megsérült a Real Madrid középhátvédje

Megsérült Nacho Fernández, a Real Madrid középhátvédje, ezért ki kell hagynia a Juventus elleni párharc mindkét mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

2018.04.03 07:29MTI

A játékos combja a Las Palmas otthonában rendezett szombati bajnoki meccs első félidejében sérült meg, ezért le kellett cserélni.

A spanyol válogatott védő legalább két hétig nem léphet pályára, ezért a BL-negyeddöntő két mérkőzésén kívül az Atlético Madrid és a Málaga elleni La Liga-találkozókon sem számíthat rá Zinédine Zidane vezetőedző.

Nacho 37 tétmérkőzésen négy gólt szerzett klubcsapata színeiben a mostani idényben. A spanyol Marca című sportlap emlékeztet rá, hogy a 28 éves futballistának ez az első sérülése profi pályafutása során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.