Késsel, viperával támadtak a Fradi-szurkolókra

Huligánok támadtak FTC-szurkolókra Podgoricában

Százötven-százhatvan fradista utazott Montenegróba, de nem mindenki ért el a csarnokig.

2018.02.25 10:06MTI

Huligánok támadtak a Ferencváros női kézilabdacsapatának szurkolóira a szombat esti, Buducnost Podgorica elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. Hárman kerültek kórházba orr- és koponyatöréssel.

Amint a klub honlapja erről beszámolt: százötven-százhatvan fradista utazott Montenegróba, de nem mindenki ért el a csarnokig, ugyanis montenegrói huligánok Podgorica több pontján is megtámadták a magyarokat.

"Jellemzően óriási túlerővel, késekkel, viperákkal. Hárman kerültek kórházba szurkolóink közül orr és koponyatöréssel a támadások következményeképp" - írta a fradi.hu.

A mérkőzést 24-23-ra, hatalmas csatában az FTC-Rail Cargo Hungaria nyerte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.