Úszás

Masters vb - Előrehozták a nyíltvízi úszók szombati küzdelmeit

A hidegfront várható hétvégi betörése miatt szombaton nem rendeznek nyíltvízi úszóversenyeket Balatonfüreden a Magyarországon zajló masters vizes világbajnokságon.

2017.08.09 11:51MTI

Borsa Miklós, a szervezőbizottság szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta, eltolni nem lehetett a küzdelmeket, mivel a füredi indulók közül több is érdekelt a Duna Arénában sorra kerülő medencés versenyeken, így a szombatra tervezett futamokat csütörtökön bonyolítják le.

Borsa Miklós megjegyezte, a youtube-on minden versenyszámot élőben lehet követni.

A masters vb-t öt sportágban rendezik meg, a nyíltvízi úszók Balatonfüreden, a medencés úszók, a szinkronúszók, a műugrók és a vízilabdázók Budapesten versenyeznek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.