Boksz

Tyson szerint Mayweather simán kinyírja McGregort

Iron Mike úgy gondolja, hogy a len amerikai bokszoló "fel fogja nyalatni a padlót" az MMA harcossal.

2017.07.25 14:22ma.hu / MTI
Fotó: AFP

A legendás nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Mike Tyson izgalmasnak találja a Floyd Mayweather vs. Conor McGregor párosítást, ugyanakkor nem gondolja, hogy az ír UFC-bajnoknak túl sok esélye lenne a negyvenéves, veretlen amerikaival szemben - írja a Profiboksz.hu..

"McGregornak vége, ki fogja őt csinálni Floyd - vélekedett Tyson. - Amúgy is elszállt az agyam az egésztől, mert azt gondoltam először, hogy az MMA szabályait alkalmazzák majd. Arról kellett volna szólni az egésznek, hogy az ökölvívó le tudja-e győzni az MMA harcosát, nem igaz?!".

"Ez a szerencsétlen f...szkalap McGregor tehát egy olyan terepre téved majd, ahol még soha nem járt, és fel fogják vele nyalatni a padlót, ugyanis a másik oldalon Floyd áll majd, aki csipasz kora óta ezt csinálja, Conor viszont nem rúghat, nem alkalmazhat földrevitelt, semmi. Finoman szólva, nincs sok minden a kezében" - vélekedett Iron Mike, aki annyira biztos ebben a forgatókönyvben, hogy már előre sajnálja a nézőket: "Az biztos, hogy keserű szájízzel állnak majd fel a nézők a meccs után, de hát ez van. Nem hittem, hogy tényleg megcsinálják. De mikor bejelentették, arra gondoltam, hogy McGregor rohadtul megszívta ezekkel a szabályokkal."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.