Nevadai ügyvéd védi

Mayweather-Pacquiao - Bedák Zsolt menedzsere pert indít

Rácz Félix menedzser pert indít amiatt, hogy Bedák Zsolt mégsem lép ringbe május 2-án, a Las Vegasban sorra kerülő bokszgálán.

2015.04.26 11:30MTI

Ennek főmérkőzését a jelenkor két legjobb profi ökölvívójának tartott amerikai Floyd Mayweather Jr. és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao vívja egymással.

A Boksz Világszervezet (WBO) magyar kispehelysúlyú Európa-bajnoka tízmenetes mérkőzést vívott volna a mexikói Léo Santa Cruzzal, ám mint kiderült, riválisa inkább a francia Anthony Settoult választotta. Később ez is módosult, Cruz ugyanis inkább a szintén mexikói Jose Cayetanóval akar megküzdeni.

A Felix Promotion szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy hétfőn elindítja a jogi procedúrát a magyar nagykövet által is javasolt nevadai ügyvéd segítségével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.