Extrém

Elképesztő mutatvány! A fogaival kapaszkodva lógott a Niagara felett az artistanő (videó)

A világhírű kötéltáncos feleségét az erős szél sem tudta megzavarni a nem mindennapi bemutatóban.

2017.06.16 09:58ma.hu
Fotó: Twitter

Nem mindennapi kunsztot mutatott be Erendira Wallenda, a világhírű kötéltornász, Nik Vallendra felesége - írja az ABC News.

A fiatal művésznő a fogaival kapaszkodva lógott egy, a Niagara vízesés felett elrepülő helikopteren. A helyszínen számos rajongója figyelte lélegzetvisszafojtva a mutatványt, ami Erendira bevallása szerint jóval nehezebb volt, mint gondolta.

Ennek ellenére újra megcsinálná. "Hihetetlen érzés volt. Kicsit nagyobb volt a szél, mint gondoltam, de gondolatban visszarepültem a hátsó kertünkbe, ahol gyakoroltam, és ez segített" - nyilatkozta.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.