Testmozgás

BSI: egyre több futóverseny lesz egyre több futóval

A Budapest Sportiroda (BSI) ügyvezető versenyigazgatója szerint a következő években egyre több futóverseny lesz, több résztvevővel, mint eddig.

2017.01.28 21:30MTI

Az igazgató az M1 aktuális csatorna szombat délelőtti műsorában elmondta, tavaly a három nagy budapesti futóversenyen 75 ezren vettek részt, a KPMG-vel közösen végzett felmérés szerint ezeken a versenyeken a futók 3 milliárd forint turisztikai bevételt generáltak.

Jelenleg mintegy ezer futóverseny van Magyarországon, és a külföldiek száma is gyarapodik, több mint húszezer külföldi vett rész a budapesti nagy rendezvényeken.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.